Adresa: Str. Silvia Nr. 57-59, Sector 2
Telefon: 0723 366 086 / 021 2422 694
Fax: 021 2426427

Usi interioare

Cand vine vorba de usi obisnuite (pe balamale), posibilitatile sunt nelimitate. Incepand cu usile de interior pentru apartamente sau case, spatii de birouri, cladiri sociale, spatii de invatamant, centre comerciale, spitale si policlinici, institutii ale statului, muzee si centre expozitionale etc si terminand cu usile speciale (rezistente la foc, etanse la fum, rezistente la umiditate, cu performante de izolare fonica, antiefractie, antiradiatii, pentru sali de operatie si spatii sterile, pentru cinematografe si sali de spectacol s.a.m.d.), Histria International va ofera solutii testate pentru orice tip de proiect.

In ceea ce priveste finisajele pentru usi din lemn pivotante, usi glisante si usi batante, gasiti la noi flexibilitate totala – de la usile finisate cu melamina, pana la usi din lemn finisate cu HPL si furnir de lemn rar.

Usile de interior din lemn pot fi livrate cu toc din lemn sau toc metalic, pentru orice tip de pereti (beton/zidarie, ghips carton etc).Conceptul Flush-fit inseamna linii curate si continuitate pur liniară. Alegerea unei uși Filomuro poate fi dictată de diverse nevoi cum ar fi pastrarea estetica minima a unui spațiu nemodificat, făcând trecerea intre camere mai puțin vizibile.

Usi Lemn Filomuro

Tocul ascuns in perete face din aceasta usa un produs de o simplitate uluitoare ce reda frumusetea n..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)