Adresa: Str. Silvia Nr. 57-59, Sector 2
Telefon: 0723 366 086 / 021 2422 694
Fax: 021 2426427

TurnichetiNu ai gasit ce cautai?


Turnichetele sunt dispozitive electromecanice gândite să împartă fluxul de persoane la unu (o singură persoană poate trece prin turnichet la un moment dat). Blocarea efectivă a accesului prin turnichet se realizează prin brațe transversale de oțel, grilaje metalice, panouri din sticlă rezistente la impact. Monitorizarea se realizează prin poziția brațelor și a direcției de învârtire. Aliniate unul lângă celălalt, pot forma căi de trecere (speed gate), fără a mai fi necesară instalarea unor separatoare de ghidaj suplimentare.

Turnichetele sunt cel mai des folosite în domeniul control-accesului fiind cei mai ergonomici, practici și rezistenți. Pot fi folosiți cu succes atât în interior cât și în exterior. Cel mai des apar la ștranduri, spa-uri, intrare birouri, unități de producție, complexe de agrement şi recreere, centre wellness, centre fitness, cluburi sportive intrări teleferic schi.

Blocarea efectivă a accesului prin turnichet se realizează prin brațe transversale. Poziționarea brațelor permite trecerea numai pentru o singură persoană în același timp.

Spune-ţi opinia

Nota: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rau           Bun