Adresa: Str. Silvia Nr. 57-59, Sector 2
Telefon: 0723 366 086 / 021 2422 694
Fax: 021 2426427

Sisteme de ventilatie COLT

Atitudienea inovatoare si priceperea firmei COLT se bazeaza pe instalatiile sale de productie si încercari, care i-au permis sa promoveze solutii unice sau îmbunatatite. Cresterea continua a grupului si succesele sale, reflecta relatiile excelente dintre cercetatorii si clientii sai, fie ca sunt arhitecti, ingineri consultanti, antreprenori, administratori de întreprinderi sau ocupanti ai cladirilor.

Serviciile COLT pot include rezolvari de probleme si consultanta, management de proiect si proiectarea, livrarea, instalarea, punerea în functiune si întretinerea de sisteme. Calitatea si siguranta sunt temelia tuturor activitatilor noastre. Noi lucram strict la standarde de calitate si mediu conform ISO 9001 si ISO 14001, si multe dintre produsele noastre au un impact benefic asupra mediului prin contributia la economisirea de energie.

Colt face tot posibilul pentru a oferi cele mai performante nivele de service pentru clienti si asistenta tehnica, de la cererea de oferta initiala, trecând prin realizarea lucrarii si ulterior in perioada de garantie si postgarantie.


Detectoare de fum
Sisteme de climatizare

Sisteme de climatizare

Cercetarile arata ca disconfortul datorat temperaturilor ridicate sau scazute, radiatia solara, lips..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)