Adresa: Str. Silvia Nr. 57-59, Sector 2
Telefon: 0723 366 086 / 021 2422 694
Fax: 021 2426427

Design si acusticaNu ai gasit ce cautai?


Fie că proiectul dumnevoastră este un terminal de aeroport, amfiteatru, centru de conferinţe sau foaier, proiectanţii trebuie să ia în considerare mediul acustic pe care îl creează. Unele sunete trebuie direcţionate controlat şi altele trebuie diminuate sau eliminate. De aceea, proiectanţii sunt sfătuiţi să se consulte cu un acustician pentru a obţine rezultatele dorite. Sistemul de panouri Gustafs poate ajuta în acest proces pentru a obţine o armonie a liniilor cât şi un medi acustic adaptat. De exemplu, absorbţia sunetelor se obţine prin utilizarea de panouri cu fante sau perforate în combinaţie cu vată minerală şi spaţii de aer. Diferitele noastre modele sunt testate şi confi rmate cu documente în ceea ce priveşte absorbţia fonică atât în cazul panourilor pentru pereţi cât al celor pentru tavan. Mai multe informaţii despre acustică puteţi obţine de pe siteul nostru: www.gustafs.com.

Acustica

Absorbtie

Reflectie

Difuzie


Design

Furnir Nature – complet natural 
Nature este sortimentul nostru cel mai folosit de furnir natural. Aceste furnire posedă toată frumuseţea şi caracterul natural. Culoarea furnirului se maturizează în timp şi nu există două furnire la fel. Complet natural, complet unic.


Furnir Gemini – senzaţie naturală şi omogenitate vizuală
Gemini® este un furnir multistrat, vopsit. Prezintă omogenitate mai bună a culorilor şi este mai puţin afectat de radiaţiile solare, fiind potrivit atât pentru suprafeţe mici cât şi mari. Modelul granulaţiei şi culorile sunt de asemenea concordante cu speciile originale şi asigură o impresie de uniformitate, indiferent de cantitate. Aceasta înseamnă de asemenea că panourile pot fi integrate şi mai târziu, cu o diferenţă minimă de culoare. 

Spune-ţi opinia

Nota: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rau           Bun

Produse asemanatoare

Pereti mobili Hufcor

Noua generatie de sisteme de pereti mobili va ajuta sa implementati mai usor si mai repede ca o..

FecoPlan

Sticla fixata in podea si in tavan prin intermediul profilelor slim din aluminiu...

FecoPur

Rezultatul este Claritate. Aceasta solutie propune elemente de sticla cat mai mari pentru ca transpa..

FecoPhon

Liniste in Birou – compartimentari din sticla cu o izolatie fonica de pana la 49dB..

FecoWand

Placere pentru ochi si urechi – Versatilitatea face din peretele despartitor un element clasic. Mala..