Adresa: Str. Silvia Nr. 57-59, Sector 2
Telefon: 0723 366 086 / 021 2422 694
Fax: 021 2426427

Transbordor hidraulic cu clapeta rabatabila


Dimensiuni standard (mm): Lungime maxima 2000 / Inaltime maxima 3000 / Latime maxima 12000

Nu ai gasit ce cautai?


Acest transbordor hidraulic cu clapeta rabatabila (400 mm sau 500 mm) este disponibila ca model cu cuva, model rampa si model cu rama suspendata pentru a permite o configurare usoara care sa se adapteze la cuve existente (de exemplu la înlocuirea unui transbordor existent) sau pentru cuve noi construite (prefabricate) din beton.

Platforma rezistenta la uzura este ridicata cu ajutorul a doi cilindrii cu siguranta integrata de limitare a vitezei pentru oprirea rapida a coborârii platformei în caz de avarie (plecare prematura a camionului). Comenzile cu microprocesor pot fi ajustate pentru a întruni cerintele dvs. specifice de operare.

Masurile de siguranta includ revenirea la pozitie a rampei, protectia fata de cadere libera, o gama completa de protectie pentru picior cu dungi de avertizare vopsite în galben/negru si o traversa de sprijin pentru întretinere.  

Placa rampei constând dintr-o tabla de 8 mm, cu striuri antiderapante, cu grinzi sudate sub platforma. Platforma montata pe rama se poate interschimba usor daca cerintele se modifica. Rama transbordorului poate fi livrata, instalata si turnata în beton independent de platforma. Dupa terminarea cuvei, platforma paote fi instalata în rama pre-montata. Datorita adâncimii reduse a transbordorului si a structurii autoportante a ramei, este posibil service-ul la ecluzele de golire;

Spune-ţi opinia

Nota: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rau           Bun

Produse asemanatoare

Usi Lemn Glossy Line

Proiectare, flexibilitate si puritate pentru o colecție cu o personalitate rațională și uimitoare...

Obturatoare termice - Burdufe de etansare

Alaturi de rampa de egalizare, burduful de etansare este parte importanta a unui sistem de..